• امروز : چهارشنبه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
کل اخبار 279اخبار امروز: 0
1

معلم با حقوق اندک نمی تواند انگیزه لازم برای آموزش داشته باشد

  • کد خبر : 1681
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
معلم با حقوق اندک نمی تواند انگیزه لازم برای آموزش داشته باشد
گام دوم _ محسن سیفی داوری: وزیر آموزش و پرورش بار دیگر بر اهمیت بهبود شرایط معیشتی معلمان تأکید کرد و گفت که تا زمانی که مشکلات اقتصادی این قشر حل نشود، سخن گفتن از منزلت و جایگاه آنان معنای چندانی ندارد.

علیرضا کاظمی در نشستی که به منظور تجلیل از معلمان پیشکسوت و بررسی روند برگزاری جایزه ملی شهید باهنر برگزار شد، ضمن ارج نهادن به مقام والای شهیدان رجایی و باهنر، آن‌ها را از چهره‌های بی‌بدیل تعلیم و تربیت کشور دانست.

کاظمی با اشاره به این‌که این دو شهید، علاوه بر نقش مدیریتی، به‌عنوان معلمان الگو نیز شناخته می‌شدند، تصریح کرد: مهارت، تخصص، تعهد و توانایی برنامه‌ریزی از ویژگی‌های بارز آن‌ها بود و نظام تعلیم و تربیت ایران همچنان از آموزه‌ها و روش‌های آن‌ها بهره می‌برد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین بر لزوم حمایت از معلمان، به‌ویژه پیشکسوتان، تأکید کرد و گفت: «برگزاری رویدادهایی برای تقدیر از معلمان ارزشمند است، اما کافی نیست. باید اقدامات اساسی‌تری برای بهبود وضعیت معلمان انجام دهیم.» او افزود که معلمی که دغدغه معیشتی دارد، نمی‌تواند با انگیزه و تمرکز کافی به تدریس بپردازد و این موضوع کیفیت آموزش را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در ادامه این نشست، محمدرضا باهنر نیز بر اهمیت حمایت معنوی وزارت آموزش و پرورش از این رویداد ملی تأکید کرد و گفت: «معلمان مظلوم واقع شده‌اند و هدف ما از این جایزه، تجلیل از معلمان سرشناس و پیشکسوت، چه آنان که در قید حیات هستند و چه آنان که درگذشته‌اند، است.» او همچنین خواستار ماندگار شدن یاد و خاطره این معلمان در تاریخ شد و پیشنهاد کرد که بخشی از جوایز به خانواده‌های آنان اهدا شود.

ناصر باهنر، فرزند شهید باهنر، نیز در این نشست با اشاره به جایگاه والای پدرش در نظام آموزش و پرورش کشور، اظهار کرد که جشنواره‌ای ویژه معلمان پیشکسوت به نام این شهید بزرگوار برگزار خواهد شد و از وزارت آموزش و پرورش خواست که در این مسیر همراهی و حمایت لازم را داشته باشد. او همچنین حضور وزیر آموزش و پرورش در این جشنواره را عامل افزایش اعتبار و اهمیت آن دانست.

در پایان این نشست، وزیر آموزش و پرورش ضمن استقبال از برگزاری چنین رویدادهایی، بر ضرورت حمایت‌های عملی و گسترده از معلمان تأکید کرد و گفت که برنامه‌هایی برای بهبود وضعیت معیشتی معلمان در دست بررسی است و تلاش خواهد شد تا اقدامات مؤثری در این زمینه صورت گیرد.

لینک کوتاه : https://gamedovvom.ir/?p=1681

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.