بسیاری از محققین سعی در تولید برق از منابع انرژی تجدیدپذیر جمع آوری شده توسط حسگرها برای غلبه بر کمبود انرژی الکتریکی برای لوازم خانگی و مناطق صنعتی دارند. حسگرهای مختلف از جمله سنسور پیزوالکتریک، مبدل حرارتی بدن به الکتریکی و پنل خورشیدی مورد استفاده قرار میگرفتند و به مدار ذخیره انرژی برای تولید انرژی الکتریکی متصل میشدند و پس از پردازش دادهها به پردازنده ابری ارسال میشدند. سیستم مبتنی بر اینترنت اشیا برای تولید انرژی الکتریکی از چندین حسگر برای لوازم خانگی و مناطق صنعتی توسعه داده شد. سنسورهای مختلفی از جمله سنسور پیزوالکتریک، مبدل حرارتی بدن به الکتریکی و پنل خورشیدی برای تولید انرژی الکتریکی به مدار ذخیره انرژی متصل میشوند. دو مدل مختلف هوش مصنوعی، مانند شبکه عصبی مصنوعی، سیستم استنتاج فازی مبتنی بر شبکه تطبیقی برای کل توان تولید شده از منابع انرژی تجدیدپذیر استفاده میشود.
در حال حاضر، منبع انرژی تجدیدپذیر نقش حیاتی را برای برآوردن تقاضای تولید انرژی الکتریکی ایفا میکند. تقاضای برق از نظر صنعتی شدن، شهرنشینی و همچنین مالی عامل حیاتی میباشد. افزایش تقاضای برق و سیستم های شبکه هوشمند، سیستم مدیریت انرژی خانه را برای کاهش مصرف برق جذب میکند. نیروگاههای برق در حال تغییر قابل توجهی در تولید اصلاحات از نیروگاههای برق متمرکز بزرگ به نیروگاههای کوچک غیرمتمرکز تجدیدپذیر است. انرژی تجدیدپذیر یک منبع انرژی پایدار است که از داراییهای پایان ناپذیر بر روی زمین است که معمولاً در مقیاس زمانی انسانی تجدید میشوند، به عنوان مثال، نور خورشید،باد،باران،جزر و مد،امواج و گرمای زمین گرمایی. انرژی تجدیدناپذیر از منابعی سرچشمه میگیرد که دوباره شارژ نمیشوند. بیش از 50 درصد از کل انرژی توسط منابع انرژی تجدیدناپذیر تولید میشود. بنابراین، تخمین زده شده است که جهان به زودی با کمبود انرژی نفت مواجه خواهد شد. کمبود منابع انرژی تجدیدناپذیر تحولات جهان را تغییر میدهد. بنابراین، بسیاری از محققین سعی در تولید برق از منابع باد و آب تلاش کردهاند و همچنین مطالعاتی را با استفاده از حسگرها به منظور غلبه بر کمبود انرژی الکتریکی برای لوازم خانگی و مناطق صنعتی انجام دادهاند. یک منبع توان عملی با نوسان کم با ذخیره هیدروژن ارائه شد که در مقابل منبع انرژی استاندارد غیر حساس قرار نمیگیرد. یک حسگر تعبیه شده مبتنی بر پیزوالکتریک ترکیبی با یک ماشین پرنده برای بررسی قائم بودن پیشنهاد شد که مواد پیزوالکتریکی برای تولید الکتریسیته و همچنین مدلسازی ریاضی مکانیزم تولید انرژی الکتریکی را مورد بحث قرار دادند. یک تکنیک برداشت انرژی ترموالکتریک برای تولید نیروی الکتریکی پیشنهاد شد که یک پیزوالکتریک نصب شده در لایه داخلی تایر پنوماتیک برای تامین برق دستگاههایی برای نظارت هوشمند تایر طراحی و توسعه قرار گرفت و نتایج نشان داد که سنسور پیزوالکتریک توان کافی برای سیستم را فراهم میکند.
امروزه یادگیری ماشین نقشی حیاتی برای حل مسائل مختلف در زمینههای مختلف در کاربردهای دنیای واقعی ایفا میکند. شبکه عصبی مصنوعی، سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی،ماشین بردار پشتیبان، رگرسیون خطی برخی از تکنیکهای یادگیری ماشین هستند که از تعیین منبع تجدیدپذیر تولید انرژی و یکپارچهسازی پشتیبانی میکنند. از شبکه عصبی مصنوعی بر روی دادههای جمع آوری شده مزرعه بادی استفاده شد.
اینترنت اشیا به عنوان شبکهای از دستگاههای فیزیکی، وسایل نقلیه، لوازم خانگی و سایر موارد تعبیه شده با الکترونیک،نرم افزار،حسگرها، محرکها و اتصال تعریف میشود که این اشیاء را قادر به اتصال و تبادل دادهها میکند. این امر اینترنت اشیا را منحصر به سایر زیرساختهای شبکه موجود میکند. اینترنت اشیاء به اشیاء اجازه میدهد تا از راه دور در زیرساختهای شبکه موجود حس یا کنترل شوند. برای این کار، اینترنت مورد نیاز است. این امکان توسعه و ادغام دنیای فیزیکی را در سیستمهای مبتنی بر کامپیوتر و موبایل را فراهم میکند و منجر به بهبود کارایی میشود. به طور کلی، کارهای ذکر شده در بالا بر روی حالتهای هوش مصنوعی برای پیشبینی انرژی منابع تجدیدپذیر متمرکز شدهاند.
یک سیستم مبتنی بر اینترنت اشیا را برای تولید الکتریسیته از سه ماژول مختلف به نامهای سنسور پیزوالکتریک، مبدل بدنه به گرما و پنلهای خورشیدی توسعه میگردد که برای تولید انرژی الکتریکی به مدار ذخیرهسازی نیرو متصل میشوند. اعتبارسنجی از طریق پارامترهای آماری مانند ریشه میانگین مربعات خطا و ضریب همبستگی انجام میگردد.