
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل « عبدالله بحرالعلومی » با بیان اینکه هر ملت در بطن خود نمادهایی دارد که المانها و عنصرهایی هستند که بهتر می توانند آنها را نشان دهند، گفت: در طول تاریخ، انسان سعی داشته با این عنصرها و المان ها هویت واقعی خود را نشان داده و همچنین یک جامعه با این عناصر، کشور و ملیت خود را با دیگر کشورهای جهان آشنا می کند.
وی افزود: در دوران معاصر هر چقدر ارتباط میان ملتهای مختلف بیشتر می شود علاقه به کشف این المان ها نیز بیشتر می شود. در دوران گذشته انسانها نهایت، می توانستند تنها با کشورهای همسایه خود ارتباط داشته باشند. به فرض مثال در ۱۰۰ سال گذشته، تاجران می توانستند به کشورهای همجوار مهاجرت کنند که عده ی محدودی قدرت و توانایی آن را داشتند.
بحرالعلومی در ادامه گفت: طبیعتا افراد با مهاجرت به کشورهای دیگر با خود توشه ای از نشانها و عادتها و قصه ها به همراه دارند که با ادامه مستمر این ارتباطات، انتشاراین عادات و سنتها نیز پر رنگ ترخواهد شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر شرایط به نحوی شده است که کودکان خردسال نیز از خانه خود از آن سوی جهان خبر می دهند که با واسطه های مختلف المان ها و علامتهای کشورهای دیگر نیز به چشم می آید.
وی تشريح كرد: در مراودات فرهنگی طبیعتا رفتارهای تاثیرگذاری نیز وجود دارد که باید توجه داشت به این نکته که ملتی که عناصر فرهنگی خود را نادیده بگیرد، محکوم است که زبان و مدنیت و فرهنگ خود را نیز فراموش کند.
او اظهار داشت: ما گنجینه هایی داریم که به اندازه کافی نتوانسته ایم به جامعه جهانی معرفی کنیم. ما به واسطه و قدرت اسطوره هایی که داریم در دورترین نقاط جهان نیز شناخته شده ایم اما متاسفانه در حال حاضر نتوانسته ایم در جایگاه واقعی خود قرار بگیریم.
بحرالعلومی در پایان در خصوص جشنواره کالاهای فرهنگی گفت: جشنواره کالاهای فرهنگی یا فستیوال محصولات مدنی یک حرکت جدی و مهمی است که در کشورهای دیگر در سطح بالایی اجرا می شود. در کشور ما نیز در هفت دوره در سطح ملی با نام جشنواره فیروزه برگزار شد که ما نیز امسال با برگزاری دومین جشنواره کالاهای فرهنگی، این ضرورت فرهنگی را بصورت مستمر ادامه خواهیم داد تا در سالهای دیگر با وسعت بیشتری در اولویت و امتیازات جدی خود قرار دهیم.
کد خبر : 20456