
شاهپور علایی مقدم اظهار داشت: در راستای ارتقای شاخصهای برخورداری عشایر کشور در طول برنامه ششم توسعه در تلاشیم که بتوانیم میزان استفاده از آب شرب سالم در جامعه را افزایش دهیم و در این خصوص اقدامات جدی عملیاتی شده است.
وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در بحث رفع مشکلات مناطق عشایری افزود: براساس بررسی های انجام شده در سازمان امور عشایری تا قبل از انقلاب اسلامی تنها ۵ درصد از عشایر کل کشور از آب شرب سالم و پایدار برخوردار بودند اما بعد از انقلاب اسلامی با تلاش مسئولان این شاخص به ۴۳ درصد رسید.
علایی مقدم با تاکید بر افزایش و تقویت اعتبارات پروژههای تامین و انتقال آب به مناطق عشایری کشور تصریح کرد: به دلیل محدودیت منابع مالی که وجود داشت با پیگیریهای انجام شده از سوی سازمان امور عشایری و با ویژه مجلس شورای اسلامی با توجه ویژه مقام معظم رهبری اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرحهای آبرسانی به عشایر اخذ شد.
رئیس سازمان امور عشایر ایران توجه جدی دولت به رفع مشکلات عشایر را گامی برای توسعه جامعه عشایری دانست و بیان کرد: خوشبختانه در سال ۹۸ به میزان ۲۵۴ میلیارد تومان و در سال ۹۹ نیز تا کنون ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار و منابع مالی به رفع مشکلات آب شرب عشایر اختصاص یافته که شاخص برخورداری این اقشار از آب پایدار و سالم از ۴۳ درصد به ۶۳ درصد افزایش یافته است.
وی از افتتاح پروژه آبرسانی به مناطق عشایری کشور در روزهای آینده خبر داد و اظهار کرد: همزمان با دهه فجر امسال ۲۸۸ پروژه عمرانی در حوزه آبرسانی به مناطق عشایری کشور با اعتباری بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید./تسنیم
کد خبر : 16884