
محمد اهلی ۱۱ بهمن با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس آمار شرکت توزیع نیروی برق استان، میزان برق مصرفی در بخش صنعت استان در ۱۰ ماه گذشته از رشد ۱۲٫۶ درصدی برخوردار بوده است که نشان از شکوفایی بخش تولید و صنعت استان دارد.
وی ادامه داد: این افزایش برق نشان از افزایش حجم سرمایه گذاری ها و تولیدات واحدهای صنعتی استان دارد که در سایه تلاش وافر واحدهای تولیدی و مسئولان استانی اتفاق افتاده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل اضافه کرد: نمونه بارز این افزایش سرمایه گذاری ها، واگذاری بیش از ۵۰ هکتار زمین صنعتی در ۹ ماهه اول سال جاری به سرمایه گذاران بوده است که این امر یک اتفاق مهم و تاریخی برای صنعت استان محسوب می شود.
اهلی با اشاره به اینکه صنایع کوچک انعطافپذیری بیشتری در بحران ها و تحولات اقتصادی از خود بروز می دهند، بیان کرد: رشد اقتصادی نیازمند حمایت همه جانبه از بنگاه های اقتصادی است و صنایع کوچک و متوسط نیز به نوبه خود در راستای توسعه صنایع نقش مهمی را ایفا میکنند که به همین منظور نیاز است توجه ویژهای به این بخش از صنعت استان گردد.
وی ایجاد شرایط لازم برای سرمایه گذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی استان را یکی از اهداف مهم این شرکت دانست و افزود: راه رسیدن به این هدف نیازمند ایجاد زیرساختهای لازم در شهرکهای صنعتی است که در این راستا، گام های بلندی در جهت تکمیل و توسعه زیر ساخت های لازم برای توسعه شهرک ها و نواحی صنعتی استان انجام پذیرفته است./ایسنا
کد خبر : 16836