
بهرنگ کوهی در جلسه بررسی روند اجرای طرح ملی الگوی نوین “توسعه مشاغل خانگی” اظهارداشت: با اجرای این طرح بستر اشتغال مشمولان با آموزش، توانمندسازی و مشاوره پیشرانها ایجاد خواهد شد.
وی افزود: همکاری پیشرانها در این طرح میتواند زیرساختهای لازم را برای ارتقای جایگاه کسب و کارهای خانگی و مزیتهای شغلی شناسایی شده در استان فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح نقش مهمی در توسعه کشور دارد و باید مورد توجه مسوولان قرار بگیرد، گفت: با همراهی پیشرانها و دستگاههای متولی اشتغال با جهاد دانشگاهی در اجرای این طرح، جایگاه کسب و کارهای خانگی در استان ارتقا خواهد یافت.
او تشریح کرد: اولویتهای شغلی این طرح با توجه به مزیت و نیاز استان و همفکری دستگاههای اجرایی شناسایی شده که پس از پایان ثبت پایش و ارزیابی متقاضیان جهت برگزاری دورههای توانمندسازی و ارائه مشاوره و هدایت متقاضی انجام میگیرد.
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: در این طرح ملی دغدغهای که در گذشته در حوزه وابستگی به تسهیلات، کسب مجوز، تهیه مواد اولیه و عرضه به بازار کسب و کارهای خانگی بود، برطرف میشود.
هوشنگ دشتی با اشاره به اینکه با هدایت و مدیریت نیروی کار توسط پیشرانها میتوان تسهیلات و حمایتهای مادی و معنوی را به خوبی مدیریت کرد، افزود: اهداف این طرح در مرحله اتصال به بازار محقق خواهد شد که برای اثربخشی لازم است پیشرانهای ملی و استانی شناسایی و از ظرفیت آنها به خوبی استفاده شود.
نرخ بیکاری رسمی اعلام شده در استان اردبیل حدود ۱۶ درصد و ۶۵ هزار نفر است ولی برخی مراجع که آمارهای کشوری بیکاری را اعلام میکنند، نرخ بیکاری در این استان را حدود ۱۰ درصد اعلام کردهاند./ایرنا
کد خبر : 15501